Mises.cz

Mises.cz

Další směřování Mises.cz

Kam bude dál směřovat Ludwig von Mises Institut? Jak vypadá nový web? Co s tím má společného Liberální institut? To vše se dozvíte v tomto článku.

Před časem jsme vás, vážení čtenáři, informovali o přesunu e-shopu pod Libinst s dodatkem, že další změny budou následovat; a teď jsou tady.

Abychom se vyhnuli pro nás nadále neúnosné státem nařízené administrativní zátěži, formálně jsme zrušili Ludwig von Mises Institut coby občanské sdružení a aktivity vyžadující tento status přesunuli pod hlavičku Liberálního institutu – jedná se například o e-shop, vydávání knížek, případně pořádání Letní akademie; v praxi však všechny tyto věci poběží dále, nic se pro vás nemění.

Web bude funkční i nadále, jeho chod nyní společně se mnou zajišťuje má milá Terezka Sladkovská, jež se mimo jiné bude i nadále starat o e-shop (přesunutý do Libinstu); autory prosíme, i nadále nám posílejte své články, budeme je milerádi publikovat!

V souvislosti s tím upozorňuji na něco zjevného, čeho jste si zajisté všimli, když čtete tyto řádky – napsal jsem nám nový web; všechny moc prosím o pomoc s betatestováním (dal jsem tomu dost, ale možná se ještě sem tam nějaká ta muška vyskytne), cokoliv se vám nebude zdát, pište mi maily na adresu urza v doméně seznam.cz. Převedl jsem články, knížky, komentáře, uživatelské účty, měli byste se být schopni normálně přihlásit; ztratila se oprávnění administrátorů, moderátorů, autorů a podobně, protože na starém webu fungovala výrazně jinak, takže pokud jste přišli o něco, co využíváte (například autoři, kteří již nemohou vkládat články přímo a dříve mohli), napište mi a dáme to do pořádku!

A konečně kdo práci na webu (i psaní článků a všechny další aktivity s tím spojené) oceňuje, má chuť nás podpořit a ještě k tomu nějaké bitcoiny, může nám poslat příspěvek (adresu naleznete, když kliknete sem); děkujeme! Koruny již nepřijímáme, neboť bankovní účet LvMI byl zrušen zároveň s občanským sdružením.

Děkujeme všem čtenářům za přízeň; budeme rádi, když se k nám budete vracet.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed