Mises.cz

Mises.cz

Vánoční setkání LIBERTARIÁNŮ (V.)

Vánoční setkání je v tomto roce posledním a bude se na co těšit!

Vánoční setkání je v tomto roce posledním a bude se na co těšit!

Akce se uskuteční 16. 12. od 20hodin v prostorách bývalé Měšťanské besedy - v átriu Cevro Institutu, Jungmannova 17, Praha 1.

Ze Slovenska dorazí Richard SULÍK a Peter GONDA, třetí řečník bude ještě potvrzen (můžete se také těšit na Josefa Šímu, Mojmíra Hampla nebo Jána Pavlíka a spoustu dalších).
 

Jedním z hlavních bodů programu bude dvojnásobný křest knih. Prvním bude křest knihy 'Ekonomické nepravidelníky' od Modrého ptáka, která vycházela po kapitolách na tomto webu.

Jako druhá se bude křtít kniha 'Obžaloba duševního vlastnictví' od Stephana Kinselly, kterou právě vydáváme v Ludwig von Mises Institutu CZ & SK.

Zbrusu nové tričko s podobiznou F.A.von HAYEKA bude již k dostání - proto si nenechte ujít tuto jedinečnou příležitost získat jej mezi prvními, dříve než bude oficiálně v prodeji na e-shopu mises.cz.

A navíc budou k dispozici i ostatní trika s Bastiatem, Misesem nebo Rothbardem, a pozor - i v dámských velikostech!:-) Tzn. ideální dárek pro přítelkyni, maminku, babičku nebo sestru k VÁNOCŮM.

Na 'setkání' budete také mít možnost zakoupit si výtisk "Anatomie státu" - Murray N. Rothbard a "Tragédia Eura" - Philipp Bagus aj., stejně jako výtisky obou křtěných knih.
 

*Doufám, že si to opět perfektně užijeme!

**Pošlete pozvánku všem svým stejně smýšlejícím přátelům a přijďte si užít poslední 'libertariánské setkání' v roce 2011!

Účastníky prosíme o potvrzení účasti na FB stránce akce: http://www.facebook.com/event.php?eid=319396318087185&view=wall&notif_t=event_wall

Tomáš Listík
 

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed