Mises.cz

Mises.cz

Gerard Casey o Murray N. Rothbardovi, libertarianismu, anarchii a dalších tématech v Praze!

Od 23. do 25. dubna bude v Praze přednášet přední světový odborník v tématech kolem Murrayho N. Rothbarda, libertarianismu, práva a ekonomie a dalších oblastí, které jsou blízké mises.cz. Jste zvání!

O problémech demokracie, o Murray Rothbardovi, státu i anarchii bude v Praze přednášet irský politický filosof prof. Gerard Casey z University College Dublin. Autor knih
Libertarian Anarchy: Against the State. London: Continuum, 2012; Murray Rothbard (Vol. 15 of Major Conservative and Libertarian Thinkers). New York: Continuum.  2013.

Hlavní přednáška proběhne v  úterý 23. dubna 2013 v rámci CEVRO Institut Academic Forum  od 17.00 hod. v atriu vysoké školy, na adrese Jungmannova 17, Praha 1.

Název: "Why representative democracy isn't!"

Podrobnosti a registrace na
http://www.cevroinstitut.cz/cz/Clanek/prof+gerard+casey+bude+hostem+cevro+institut+fora/&acid=&offset=

***

Profesor Casey povede několik dalších seminářů, na něž jste zváni (na semináře není třeba se registrovat)

středa 24.4. 9:15-10:45  -  "Murray Rothbard - how an economist enriched political philosophy" (místo konání VŠE, RB 211)
čtvrtek 25.4. 12:30-13:50 - "Some Topics in Economics and Law" (místo konání CEVRO Institut 203)
čtvrtek 25.4. 18:00-20:00 - "Current problems in libertarian thought" (místo konání CEVRO Institut 203)

Poznámka (DS): Prof. Casey je nejen výjimečný ekonom, ale vyznačuje se především svým humorem a v kuloárech se o něm mluví jako o nejzábavnějším "rakušákovi" (což je v konkurenci lidí jako je Ben Powell, Bob Murphy, Pete Boettke, Art Carden a další opravdu významný post). Pevně věřím, že dorazí v dobré náladě a přesvědčí nás o tom.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed