Mises.cz

Mises.cz

Libertariánský výplach #11

To nejdůležitější za poslední týden na jednom místě.

Začneme příjemnými zprávami. Po měsících čekání se 2. července uskuteční další Setkání libertariánů. Tentokrát už šestnácté a všichni jste srdečně zváni.

V pondělí se na půdě České národní banky uskutečnila konference s názvem „Revoluce jménem bitcoin, co na ni regulátoři?“ a vy se teď můžete podívat na záznam.

Když už mluvíme o bitcoinu, tak v Austrálii si díky službě Living Room of Satoshi můžete poslat bitcoiny na běžný bankovní účet.

A v Afghánistánu pomáhá bitcoin ženám zlepšit jejich postavení na pracovním trhu.

Dělá z vás obliba volného trhu vola? Možná z někoho ano. Ale spíš ne.

Babiš stojící, čůrající začal vystrkovat růžky. Nejdříve zničil úrodu pšenice zemědělce Bohumíra Rady, aby to za pár dnů zakončil ukázkou, jak si představuje spolupráci s koaličními partnery. Teď už nemůže být pochyb, že jeho hlavním cílem je vědět o všech vše. To je cíl EET, takový úkol má ministerstvo financí i bezpečnostní divize Agrofertu. Nikoho už ani nemůže překvapit, že hlášení tržeb dopadne po půl roce účinnosti na všechny živnostníky. Tedy vlastně zloděje a parazity.

Regulace. Bez nich by parazité v restauracích trávili své zákazníky. A také si kvůli nim v USA neotevřete stánek s citronádou bez hasícího přístroje.

Opustily Evropany myšlenky, které vedly ke dvěma světovým válkám a několika genocidám? Bohužel to tak nevypadá.

Pokud si tento článek čtete v pondělí, tak už víte, zda Řecké banky po víkendu otevřely. A i když otevřou, tak se situace už dávno vymkla kontrole.

A proč mezi libertariány převládají muži?

Jelikož začíná léto a ve světě i naší kotlině se nebude nic dít, tak Výplach přechází na letní režim, kdy bude vycházet jen nepravidelně. A jelikož už teď vím, že se v následujícím týdnu nestane vůbec nic, tak příští neděli Výplach určitě nevyjde. Ale na příští týden pro vás připravujeme něco malého. Zůstaňte na příjmu.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed