Mises.cz

Mises.cz

LibertyCon 2022 v Praze

Přijďte nás potkat na LibertyCon 2022!

Students for Liberty je celosvětová apolitická studentská organizace, jejímž hlavním posláním je podpora a sjednocování studentů hlásících se k myšlenkám svobody; působí v mnoha zemích včetně České republiky, kde intenzivně spolupracují s ostatními libertariánskými organizacemi v rámci společného cíle vzdělávání a liberalizace společnosti. Pořádají spoustu akcí, přednášek, debat a věnují se celé řadě další aktivit. Za jejich „vlajkovou loď“ považuji každoroční konferenci LibertyCon konající se na několika kontinentech; a protože ČR je v rámci Evropy pro tyto účely docela vhodně umístěna, jednou za několik let zavítá tato konference do Prahy – včetně letošního roku!

Akce se koná 23. a 24. dubna v Cubex Centru Praha; vstupenky můžete zakoupit na webu, kde lze získat 50% slevu zadáním slevového kódu MartinUrza (já to nevymýšlel xD).

Na konferenci se můžete potkat se známými tvářemi naší libertariánské scény, jakými jsou třeba Palo Lupták, Josef Tětek, Dominik Stroukal, případně profesor Šíma, se kterým vystoupím v panelu; krom několika českých a slovenských libertariánů promluví většina zahraničních řečníků, například David Friedman či Trevor Burrus. Krom vystoupení budete mít určitě dostatek prostoru potkat spoustu zajímavých lidí osobně a popovídat si s nimi o tématech, která Vás zajímají.

A když už píši o libertariánských akcích, neodpustím si na konci zmínku o naší konferenci Svobodného přístavu, kam se můžete zaregistrovat zdarma.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed