Mises.cz

Mises.cz

Mezinárodní letní škola 2012: „Classical Liberalism in Philosophy, Economics and Politics“

Ve dnech 13.-17. srpna se na půdě vysoké školy CEVRO Institut koná mezinárodní letní škola „Classical Liberalism in Philosophy, Economics and Politics“, která je organizována ve spolupráci s kolegy z Ohio University.

Ve dnech 13.-17. srpna se na půdě vysoké školy CEVRO Institut koná mezinárodní letní škola „Classical Liberalism in Philosophy, Economics and Politics“, která je organizována ve spolupráci s kolegy z Ohio University. Letní školy se bude účastnit 15 amerických studentů a zhruba stejný počet českých a slovenských studentů a zájemců o rakouskou školu a myšlenky klasického liberalismu a libertarianismu. Přednášející budou přední američtí libertariánští profesoři z Ohia - Vedder (častý přednéšející na Mises University v Alabamě) a LeBar (přednášející politickou filosofii pro IHS), Josef Šíma (rektor CEVRO Institutu), Dan Šťastný (proděkan NF VŠE) a Radovan Ďurana z INESS ze Slovenska.

Přednášky budou pokrývat témata z politické filosofie, historie, ekonomie i hospodářské politiky - tedy bude to pestré a zajímavé.

Podrobnosti zde: http://www.cevroinstitut.cz/cz/Clanek/2012+international+summer+school/?acid=2

Dotazy i maily vyjadřující zájem účastnit směřujte na josef.sima@vsci.cz.

Věřím, že si tuto mimořádnou příležitost setkat se s domácími i americkými studenty i profesory nenecháte ujít!

prof. Josef Šíma, Ph.D.

rektor

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed