Mises.cz

Mises.cz

Mises.cz hledá editora a redaktory

Ludwig von Mises Institut CZ-SK se chystá změnit koncept fungování portálu mises.cz, na kterém se nacházíte. V souvislosti s tím hledáme zejména nového editora a aktivní autory.

Vážení čtenáři,

Ludwig von Mises Institut CZ&SK se chystá změnit koncept fungování portálu mises.cz, na kterém se nacházíte. V souvislosti s tím hledáme editora a aktivní autory. Přidejte se do našeho týmu!

 

Editor mises.cz

Do našeho týmu hledáme náhradu za stávajícího editora. Požadujeme orientaci v oblasti rakouské ekonomie a libertarianismu a výbornou češtinu. Náplní práce je

Pozice je finančně ohodnocena. Vedle toho nabízíme zázemí předního liberálního think-tanku, možnost účasti na akcích institutu a přátelských organizací a možné aktivní zapojení do fungování institutu. Pokud máte zájem stát se editorem či editorkou mises.cz, zašlete nám, prosím, stručný životopis na dominik.stroukal@mises.cz do 13. března 2015. Předpokládaný začátek spolupráce je nejpozději k 1. dubnu 2015.

 

Redaktor mises.cz

S plánovanou změnou redakčního systému na našem portálu mises.cz hledáme nové redaktory. Rádi bychom mezi sebe vzali autory, kteří by přispívali zejména ve třech oblastech

Požadujeme pouze slušnou znalost češtiny a závazek k publikaci předem domluveného počtu článků měsíčně (případně týdně/za dva měsíce, záleží na možnostech autora a domluvě).

Místo redaktora není finančně honorované. Nabízíme však zázemí silného a aktivního think-tanku, spolupráci s předními českými libertariány a rakouskými ekonomy a možnost promluvit k tisícům aktivních čtenářů každý měsíc. Souhrny výborných textů či překladů můžeme vydat knižně. Rádi zvážíme i přesunutí vašeho blogu či jiného média. Možností konkrétní spolupráce je nepřeberně, neváhejte nás případně kontaktovat.

Pokud máte zájem stát se redaktorem či redaktorkou mises.cz, zašlete nám, prosím, na dominik.stroukal@mises.cz do 13. března 2015 představu spolupráce. Zejména uveďte typ spolupráce (články/překlady/komentáře nebo kombinace) a možnou frekvenci (týdenní/měsíční či jinou) a možný začátek vydávání. Uvítáme případnou ukázku vašeho textu.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed