Mises.cz

Mises.cz

Návrat do budoucnosti

PF 2012

Vážení přátelé a příznivci LvMI,

mohlo by se zdát, že z pohledu rakouské ekonomické školy a myšlenek libertarianismu jsou naším každodenním chlebem pouze deprese a rozčarování z všudypřítomného regulování našich životů maoistickými plánovači z Brusele, krácení osobních i ekonomických svobod a šílené socialistické propagandy mainstreamových médií téměř po celém světě.

Proto na úplný závěr tohoto roku přidávám pár optimistických předpovědí na rok 2012. Uvidíme, na kolik se vyplní. A pokud se nevyplní (upřímně, kolik z Vás tomu věří?), je jisté, že se můžeme těšit na další sociální nepokoje po celém světě, skryté zdanění formou inflace, zvýšení cen, tištění dalších biliard eur a dolarů, umělé snižování úrokových měr snad i do mínusu, pokračující a prohlubující se ekonomickou krizi, opětovné komentáře o potřebnosti větších státních zásahů a vyvrcholení této hry na trh.

Levičáci všeho druhu totiž vždy vědí, co je dobro. A chtějí ho všem vnucovat.

2012:

1) Ron Paul po vítězství ve stranických primárkách zvítězí i v boji o prezidentské křeslo s Barackem Obamou a stane se 45. prezidentem USA.

2) Finanční pomoc obdrží další země EU, následovat bude reálný bankrot (neschopnost splácet závazky) minimálně jedné země.

3) Krach eurozóny sebou přinese i rozpad celého Evropského svazu socialistických republik, aneb nikdo už nebude moci za naše peníze zahájit výzkum brzdné dráhy střapců na létajícím koberci.

4) Karla Schwarzenberga, Jiřího Paroubka, Šimona Pánka, Jana Švejnara, Tomio Okamuru, Přemysla Sobotku, Jana Fišera a jim podobné odvelí mateřská loď Rudý trpaslík zpět na palubu, a oni tak ztratí šanci kandidovat na prezidenta ČR.

5) Tomáš Sedláček prozře, pochopí Rothbarda a bude prosit o odpuštění.

6) Akreditační komise se hromadně samovznítí a její činnost bude ukončena. Možná, že potom na vysokých školách vznikne pár skvělých oborů.

7) To i Galileo a papež měli malé nedorozumění oproti tomu, co mají Mayové s naší civilizací. Kalendář možná končí, ale naše svoboda začíná(?) :-)

Tak uvidíme...

Šťastný Nový rok a příp(i,la)tek za svobodu.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed