Mises.cz

Mises.cz

Nové knihy v e-shopu

Po nečekaném úspěchu a rychlém vyprodání Antikapitalistické mentality jsme pro vás v zaprášených sklepeních vyhrabali další dva vzácné kousky.

Drazí čtenáři,

v první řadě bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši neuvadající přízeň, která se projevuje jak návštěvností webu, tak prodejem zboží z eshopu a v roustoucí míře též dary ve prospěch institutu. Po nečekaném úspěchu a rychlém vyprodání Antikapitalistické mentality jsme pro vás v zaprášených sklepeních vyhrabali další dva vzácné kousky:

1) Ludwig von Mises - Lidské jednání: Pojednání o ekonomii
Misesovo Lidské jednání je jedním z nejdůležitějších ekonomických pojednání dvacátého století, ne-li celé dosavadní historie ekonomického myšlení. Jedná se o magnum opus autora, který je považován za hlavního představitele rakouské ekonomické školy. Dodnes nepřekonané dílo předkládá ucelenou ekonomickou teorii, jejíž platnost se potvrzuje s každým dalším selháním moderního intervencionismu. Kniha Lidské jednání v pevné červené vazbě se stane klenotem vaší knihovny. Liberální Institut, 959 stran.

Cena: 700 Kč

2) Ludwig von Mises – Byrokracie
Pronikavá analýza byrokratických institucí a motivací, jimž čelí jejich zaměstnanci. Ludwig von Mises předběhl ve své Byrokracii zbytek ekonomické obce o desetiletí, když identifikoval příčiny systematického selhávání státních institucí ustanovených s nejlepšími úmysly, a to dávno před vznikem tzv. teorie veřejné volby. Nadčasové a čtivé dílo, které čtenářovi sebere poslední zbytky důvěry ve schopnosti státních úřadů. Posledních 14 kusů na trhu! Liberální Institut, 204 stran.

Cena: 250 Kč

Během roku 2013 by také měly vyjít tři další publikace z dílny mises.cz, z čehož první již na jaře, máte se tedy na co těšit.

Pokud byste si z nabídky knih nevybrali, a přesto chtěli podpořit LvMI, pak pro Vás máme novinku. Jak jsme již avizovali dříve, pravidelné (byť drobnější) příspěvky nám umožňují lépe plánovat činnost institutu, nyní tedy nabízíme možnost pravidelně přispívat pomocí služby PayPal. Stačí jednoduše zvolit v nabídce níže požadovanou částku a kliknout na subscribe.

Vyberte příspěvek

Děkujeme za Vaši podporu a věříme, že se Vám budou nové i znovu nalezené knihy líbit.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed