Mises.cz

Mises.cz

Pozvánka na European Students For Liberty Conference 2014

Evropská konference European Students For Liberty Conference 2014 (ESFLC) v Berlíně proběhne od pátku 14. března 2014 do neděle 16. března 2014. Obsahem konference budou zajímavé přednášky na téma svoboda od světově známných přednášejících (z oblasti ekonomie, filozofie, ale i z praxe).

Evropská konference European Students For Liberty Conference 2014 (ESFLC) v Berlíně proběhne od pátku 14. března 2014 do neděle 16. března 2014, místem konání je Humboldtova univerzita.

Obsahem konference budou zajímavé přednášky na téma svoboda od světově známných přednášejících (z oblasti ekonomie, filozofie, ale i z praxe).

Nejen tedy, že účastníky čeká intelektuální zážitek roku mezi svobodně smýšlejícími přednášejícími a studenty z celé Evropy a světa. Součástí budou i estetické (konference proběhne na jedné z nejhezčích univerzit v Berlíně) a kulinářské (v ceně registrace je i jídlo) zážitky, které není radno podceňovat.

Společně se na cestu do Berlína se zájemci vypravíme pravděpodobně již den předem (13. března 2014), prohlédneme si město, a budeme reprezentovat naše srdce Evropy mezi stovkami dalších lidí z různých koutů světa.

Cíl konference

Přivést na jedno místo klasicky liberální/pro-svobodné/libertariánské studenty ze všech koutů Evropy, vyměnit si myšlenky a zkušenosti v oblasti studentského hnutí za svobodu v Evropě. Součástí budou krom přednášek i workshopy, panely a další zajímavé součásti programu.

Registrační poplatek

Standardní registrační poplatek 30 euro (45 euro pro nestudující) do konce ledna.
Pozdní registrační poplatek 40 euro (55 euro pro nestudující) od začátku února.

Registrace

Přidejte se a vytvořte si síť kontaktů po celé Evropě! Každý je vítán. Pro bližší informace kontaktujte Jana Škapu.

- Registrace na stránkách ESFL (European Students For Liberty)
- Registrace na FB událost Students For Liberty CZ
- Registrace na FB událost European Students For Liberty

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed