Mises.cz

Mises.cz

Pozvánka na letní akce

Rádi bychom vás pozvali na dvě letní akce, které za podpory LvMI pořádá CEVRO institut.

Vážení čtenáři,

rádi bychom vás pozvali na dvě letní akce, které za podpory LvMI pořádá CEVRO institut.

Letní škola: Liberty and Markets

V pořadí druhá leč pro naše čtenáře pravděpodobně zajímavější proběhne 13.-15. září v prostorách CEVRO institutu ve spolupráci s americkou Foundation for Economic Education. Akce se zúčastní zahraniční hvězdy jako Lawrence Reed (prezident FEE), Lawrence White (profesor ekonomie na GMU) či Doug Bandow (člen CATO). Vystoupí i přední čeští libertariáni v čele s profesorem Šímou.

Můžete se těšit na pokročilé přednášky jak na tradiční témata, jakými jsou peníze či morálka volného trhu, tak na méně obvyklé přednášky o imigraci nebo životním prostředí. Kompletní program naleznete na stánkách fee.org.

Letní škola Liberty and Markets bude spojena též s pravidelným setkáním libertariánů, které proběhne v jeden z večerů. Tato akce tak nepřímo naváže na předešlé pokročilejší ročníky LAMI a bude jistě patřit mezi to nejlepší, co letošní rok nabídne stran libertariánských akcí. Neotálejte tedy s přihláškou.

Cena akce - 50 euro - pokrývá pouze přednášky a sobotní recepci.

2013 International Summer School

V pořadí první akce proběhne 12.-16. srpna taktéž v prostorách CEVRO institutu. Cílem této letní školy bude rozšíření a prohloubení znalostí účastníků ohledně klasického liberalisu a základů volného trhu.

Témata přednášek, které se budou dotýkat politické filosofie, historie, ekonomie a politické ekonomie, jsou například: Stručná historie klaciského liberálního ekonomického myšlení, debakl současných evropských politik, klasický liberalismus a Rakouská škola či politizace vědy. Celý seznam přednášek naleznete zde.

Cena akce - 50 euro - pokrývá občerstvení, které bude na letní čkole pro návštěvníky připravené.

 

Věříme, že si z bohaté nabídky letních akcí vyberete a těšíme se na vás.

Kolektiv LvMI

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed