Mises.cz

Mises.cz

STOKY SVOBODNÉHO PŘÍSTAVU

Navštivte Stoky....

Předpokládám, že se nemusím představovat, neboť články na tento web píši od jeho založení, takže mě většina zdejších čtenářů snad zná (a kdo ne, ten se může podívat na můj profil autora).

Vím (a jsem moc rád), že někteří z vás navštěvují i můj web www.urza.cz, kde mohou mimo jiné například nalézt všechny mé články.

Nyní bych rád informoval o otevření nové diskusní platformy zvané STOKY SVOBODNÉHO PŘÍSTAVU na adrese stoky.urza.cz; na rozdíl od webů zaměřených na články, cílem Stok je spíše diskuse na nejrůznější témata týkající se svobody, případně si zde mohou libertariánští autoři tříbit syrové myšlenky, jež jsou ještě příliš „neučesané“, aby vydaly na samostatný článek. Diskutovat ve Stokách můžete jako neregistrovaní, případně získat přístup k dalším funkcím skrze registraci. Má-li nějaký libertarián zájem občas přispět jako autor, nechť mě kontaktuje; výhodou je, že do Stok není třeba psát žádné dlouhé články, stačí nahazovat (klidně neutříděné) myšlenky k diskusi; setká-li se tedy někdo s tématem, ke kterému by se rád vyjádřil, ale nemá čas jej důkladněji zpracovat, Stoky jsou tu právě pro něj!

Závěrem děkuji kolektivu LvMI za návrh upozornit na Stoky touto formou.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed