Mises.cz

Mises.cz

Tu ne cede malis

Info k novému měsíčníku

Drazí čtenáři,

jak si někteří z vás možná všimli, na hlavní liště přibyla záložka Tu ne cede malis. Pod touto záložkou budete moci najít měsíčník totožného názvu, jehož smyslem je šíření myšlenek rakouské školy a libertarianismu především mimo okruh našich pravidelných čtenářů.

V tomto měsíčníku naleznete vždy několik nejlepších článků, které jsme za poslední měsíc vydali na mises.cz. Tuto publikaci si můžete nechat zasílat vy nebo vaši známí na email nebo bude k dispozici v tištěné podobě na vybraných školách a setkáních. Cílem je oslovit nové čtenáře, kteří o webu mises.cz vůbec nevědí nebo ho pravidelně nenavštěvují.

Jak můžete pomoci vy? Pokud budete chtít šířit Tu ne cede malis elektronicky, stačí, když odkaz nebo pdfko zašlete svým přátelům či známým, případně jim řeknete, aby se přidali na mailing list. Pokud se rozhodnete vytisknout několik kusů a vzít je do školy, práce nebo na nějaký sraz podobně smýšlejících lidí, uděláte ještě lépe. Čím větší okruh lidí se dostane k našim nejlepším článkům, tím vyšší je šance na získání nových sympatizantů a zlepšení současného tristního ekonomického a politického stavu České republiky.

Děkujeme za spolupráci a uvítáme veškeré návrhy k vylepšení měsíčníku.

Redakce mises.cz

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed