Mises.cz

Mises.cz

V ČR vystoupí 12.11.2013 Simon Lester z Cato Institute

Lester se v institutu mj. zabývá obchodním ochranářstvím, které odmítá, a ukazuje na jeho nesmyslnost. Je významným odborníkem v oblasti mezinárodního obchodního práva.

Ludwig von Mises Institut CZ&SK vám ve spolupráci s VŠ CEVRO Institut a AECR přináší pozvánku na konferenci, která se uskuteční 12.11.2013 od 14 hod. a vystoupí na ní analytik pro obchodní politiku amerického Cato Institute Simon Lester. Konference zaměřená na transatlantické obchodní a investiční parterství se koná v atriu vysoké školy CEVRO Institut, Jungmannova 17, Praha 1. Pracovním jazykem je angličtina. Tlumočení bude zajištěno.

Simon Lester je vystudovaný právník a dlouhodobý spolupracovník Cato Institute. Lester se v institutu mj. zabývá obchodním ochranářstvím, které odmítá, a ukazuje na jeho nesmyslnost. Je významným odborníkem v oblasti mezinárodního obchodního práva.

Prosíme zájemce o účast na konferenci, aby se registrovali do pondělí 11. listopadu 2013 na emailové adrese ludek.jiracek@vsci.cz s uvedením svého jména, příjmení a instituce (u studentů s uvedením vysoké školy). Vstup na konferenci bude pouze pro registrované.

Celý program je ke stažení zde. Pozvánku na akci si můžete prohlédnout zde.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed